Ministar odbrane uručio rešenja o prijemu u radni odnos u Sektoru za ljudske resurse

0
73

Potpredsednik Vlade i ministar odbrane Nebojša Stefanović uručio je 22 rešenja o prijemu u radni odnos u Upravu za kadrove i Upravu za obaveze odbrane Sektora za ljudske resurse, na današnjoj svečanosti održanoj u starom Generalštabu. Ovom prilikom ministar Stefanović rekao je da očekuje da će pripadnici Ministarstva odbrane i Vojske Srbije uskoro dobiti još jedno povećanje plata, treće u ovoj godini.

Ministar odbrane Nebojša Stefanović uručio je 22 rešenja o prijemu u radni odnos u Upravu za kadrove i Upravu za obaveze odbrane Sektora za ljudske resurse, na današnjoj svečanosti održanoj u starom Generalštabu. Stefanović je na samom početku svečanost istakao da je ovo lep dan za Ministarstvo odbrane jer je dobilo pojačanje upravo u Sektoru koji brine o najvažnijem u sistemu odbrane, o ljudima.

Kolegama koji su danas dobili zaposlenje, ministar odbrane je zahvalio što su se opredelili da dođu u Ministarstvo odbrane i Vojsku Srbije i poručio da danas od toga nema časnijeg poziva. On se osvrnuo i na vremena kada su u Ministarstvu odbrane otpuštanja bila svakodnevica, a kadrovski kapaciteti desetkovani preko noći. Dobrodošlicu u Ministarstvo odbrane novozaposlenima poželela je i pomoćnica ministra za ljudske resurse Katarina Tomašević, koja je prisustvovala današnjoj svečanosti.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here