Robna kuća „Tišma“ – Elektromaterijal, alati i HTZ oprema

0
107

Robna kuća “Tišma” iz svog širokog asortimana, ovog puta izdvaja elektromaterijal, htz opremu i alate.

U robnoj kući “Tišma doo” pronaći ćete sve za vaš dom: elektromaterijal, vodovodni i kanalizacioni materijal, kompletnu opremu za grejanje, rasvetu, kupatilsku opremu, kućnu tehniku, mašine, alate za hobiste i profesionalce, HTZ opremu i šrafovsku robu.

Kada je u pitanju elektromaterijal u Tišmi ćete na jednom mestu pronaći sve što vam treba: utikače, prekidače, kontaktore, kablove, kao i kompletnu opremu za izvođenje elektroinstalacionih radova pa vam je na raspolaganju širok izbor alata mernih uređaja i izolacionih materijala.

U ovoj robnoj kući pronaći ćete i električne profesionalne i hobi alate, bušilice, brusilice, ubodne testere i ručni alat, takođe za profesionalce i hobiste. Tišma u svom asortimanu ima i pribor za obradu metala, drveta, kamena, bloka, gipsa ili stakla.

Kada je u pitanju HTZ oprema Tišma u svojoj ponudi ima zaštitnu obuću, gumene čizme, zaštitne bluze i pantalone, zaštitne jakne i kombinezone, kao i veliki izbor rukavica: kožne kombinovane, slojevite, PVC i nitrilne rukavice, a u okviru ponude HTZ opreme pronaći ćete i antifone, šlemove, češiće za uši, vizire, zaštitne naočare, respiratore i maske, jednokratne kombinezone, kape, zaštitne pojaseve, štitnike za kolena i drugo.

Radno vreme doo “Tišme” je radnim danima od 8 do 17h i subotom od 8 do 15h. Svu kupljenu robu možete platiti gotovinom, ili odloženim plaćanjem na 5 mesečnih rata putem administrativne zabrane, kao i čekovima građana bez kamate, a za sve dodatne informacije možete pozvati brojeve telefona 023/525-233 i 023/522-443.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here