Suzana Mančić – Godine su samo broj

0
200

Prihvatiti svoje godine i promene koje se dešavaju na telu i licu sa osmehom na usnama, je ključ za pozitivan životni stav, rekla je Suzana Mančić.

Suzana Mančić u mladosti je važila za seks bombu. Međutim, dešava se da ljudima, posebno ženama, s godinama padne samopouzdanje zbog brojnih stvari koje im život donosi, ali voditeljki se još uvek to ne dešava. Naprotiv, ona i dalje sebe smatra lepom, voljenom i atraktivnom u 64. godini. Zamolili smo Suzanu Mančić da prokomentariše šta je ključ za takav pozitivan životni stav.

Pravila lepog ponašanja nalažu da se dama ne pita za godine ali kada žena s ponosom ističe da ima 64 godine, a pritom izgleda znatno mlađe i za svaku pohvalu, ne možemo a da se ne zapitamo kako to postiže. Suzana Mančić, jedno od najpoznatijih TV lica na prostorima bivše Jugoslavije, smatra da žena koja je izabrala da se bavi javnim poslom nema pravo na opuštanje, a da je dobar izgled stvar velike discipline, upornosti i volje. Prema Suzaninim rečima, iako je život pun stresova i problema treba ih savladavati u hodu, bez previše drame, jer ako je osoba zdrava, nema razloga da bude nezadovoljna. Suzanin recept za sreću je da je život jedan i da u njemu treba uživati, a promene koje godine ostavljaju na licu i telu treba prihvatiti sa uzdignutom glavom i osmehom na licu, jer kako je rekla, “godine su samo broj”.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here