Miroslav Parović – Balkan je zajednička mafijaška teritorija

0
78

Miroslav Parović, predsednik Narodnog slobodarskog pokreta je rekao da Srbija i Crna Gora moraju da se oslobode spregnutog režima Aleksandra Vučića i Mila Đukanovića, ali i ostalih mafijaških režima na Balkanu, da bi se nešto ključno promenilo.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je bilo logično očekivati nerede na Cetinju uoči ustoličenja mitropolita crnogorsko-primorskog Joanikija, i čestitao je premijeru Crne Gore Zdravku Krivokapiću što je pokazao da država ima instrumente i može da sprovede u delo ono što je namerila da uradi. Zamolili smo Miroslava Parovića, predsednika Narodnog slobodarskog pokreta, da prokomentariše dešavanja u Crnoj Gori u vezi sa ustoličenjem.

Nedavno je predsednik Srbije Aleksandar Vučić izneo tvrdnje da se Milo Đukanović 30 godina meša u politička pitanja Srbije, i da je učestvovao u pokoravanju Srbije. Međutim, pojedini analitičari su naglasili da je i jednom i drugom predsedniku, odgovarala eskalacija sukoba, iako su zvanično na suprotnim stranama. Dvojica predsednika koji su se nekada i privatno družili i bili u dobrim ličnim odnosima, sada su prešli na vrlo oštro „ti“, međusobno se optužujuči za pokušaj pokoravanja Srbije, odnosno pravljenje srpskog sveta u Crnoj Gori. Ovakve izjave dodatno je podgrejalo ustoličenje mitropolita crnogorsko-primorskog Joanikija na Cetinju. Da čitava ta priča liči na mitsko biće i dvoglavu aždaju, mišljenja je Miroslav Parović, predsednik Narodnog slobodarskog pokreta, koji kaže da se akcije koordiniraju iz Beograda i da u Crnoj Gori čak ni posle prošlogodišnjih promena nije gotovo sa režimom Mila Đukanovića jer je taj režim u sprezi sa režimom Aleksandra Vučića. Parović je ukazao na to da mafijaški režimi vladaju gotovo u svim zemljama Balkana i da je ključno obračunati se sa mafijaškom unijom na Balkanu, da bi se nešto ključno promenilo.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here