Srđan Škoro – Ni Vesić ni Šapić neće biti Vučićevi kandidati za gradonačelnika Beograda

0
129

Novinar Srđan Škoro je rekao da smatra da će Vučić u izboru kandidata za budućeg gradonačelnika Beograda zaobići i Vesića i Šapića, te da će izabrati neku treću osobu iz redova SNS-a.

Politikolog Cvijetin Milivojević, komentarišući vidnu promenu ponašanja drugog čoveka prestonice, Gorana Vesića, rekao je da ne misli da je Aleksandar Vučić odlučio da Goran Vesić bude kandidat naprednjaka za gradonačelnika Beograda, ali smatra da mu je dao šansu da ukrsti rukavice sa Aleksandrom Šapićem. Zamolili smo novinara Srđana Škora da prokomentariše ovakvo viđenje odnosa na relaciji Vučić-Vesić-Šapić.

Mnogi analitičari su skrenuli pažnju na to da je primetan trud zamenika gradonačelnika Beograda Gorana Vesića da poboljša svoj imidž u narodu pre novih izbora, ali su izneli i mišljenje da mu prisutnost na društvenim mrežama, kao što je TikTok, i druge javne aktivnosti, neće mnogo pomoći u tome. Šapić, koji je u maju postao potpredsednik SNS, i dalje slovi za najozbiljnijeg kandidata naprednjaka za gradonačelnika srpske prestonice. Očekuje se da lider SNS i predsednik Srbije Aleksandar Vučić konačnu odluku o tome koga će naprednjaci kandidovati za gradonačelničku funkciju donese nakon što bude imao uvid u dva-tri nova talasa istraživanja. Novinar Srđan Škoro, rekao je da i Šapić i Vesić imaju svoju ulogu u SNS-u, ali da je izbor Ane Brnabić za lidera Gradskog odbora SNS-a za Beograd veoma neobičan i da to ukazuje na mogućnost da se Vučić za kandidata za gradonačelnika na predstojećim izborima odluči za neku treću osobu.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here