Aktivnosti Inovacionog biznis centra Zlatibor

0
92

Inovacioni biznis centar Zlatibor raspisao je konkurs za podsticaje osnivanja  start ap preduzeća u oblasti turizma i za stanare Start ap centra, koji traje do 11. oktobra, a u organizaciji ovog centra 9. i 15. oktobra biće održana konferencija o tehnološkim inovacijama u poljoprivredi.

Inovacioni biznis centar Zlatibor raspisao je konkurs za podsticaje osnivanja  start ap preduzeća u oblasti turizma i za stanare Start ap centra. Svi prateći obrasci dostupni su u elektronskom obliku na sajtu Opštine Čajetina www.cajetina.org.rs, a za sve dodatne informacije možete se obratiti Centru, na broj telefona: 031/3100 322; 064/824-06-45 ili putem mejla: office@ibczlatibor.rs. Prijave na Konkurs sa potrebnom dokumentacijom dostaviti zaključno sa 11.10.2021. godine elektronskom poštom na adresu office@ibczlatibor.rs, ili lično na adresu: Inovacioni biznis centar Zlatibor d.o.o. Miladina Pećinara 2, 31315 Zlatibor, sa naznakom “Prijava za start ap konkurs”.

Biznis inovacioni centar Zlatibor pod pokroviteljstvom Ministarstva za inovacije i tehnološki razvoj Vlade Republike Srbije, u saradnji sa Opštinom Čajetina, Institutom za Agroekonomiku poljoprivrede i preduzećem Eko – agrar Zlatibor organizuje konferenciju posvećenu tehnološkim inovacijama u poljoprivredi koja će biti održana 9. i 15. oktobra u konferencijskoj sali Inovacionog biznis centra Zlatibor (Miladina Pećinara 2).

Biznis inovacioni centar Zlatibor na ovaj način želi da edukuje i motiviše mlade koji se bave poljoprivredom ili žele da započnu proizvodnju i svoj biznis unutar stočarstva i pčelarstva, a sve u cilju da im olakša potražnju za važnim informacijama koje kasnije mogu da primenjuju u poslu. Uz to, cilj konferencije je i da posetioci saznaju kako da uz pomoć najsavremenijih tehnologija i metoda unaprede svoje poslovanje i budu u korak sa svetskim trendovima u proizvodnji.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here