Konferencija o digitalizaciji u poljoprivredi na Zlatiboru 15. oktobra

0
78

Inovacioni biznis centar Zlatibor u okviru projekta, koji je podržalo Ministarstvo za inovacije i tehnološki razvoj, organizuje konferenciju o inovacijama u poljoprivredi.  Prvi deo konferencije održan je 09. a drugi deo konferencije će biti održan 15. oktobra 2021. u konferencijskoj sali Inovacionog biznis centra sa početkom u 12.00 časova.

Inovacioni biznis centar Zlatibor u okviru projekta, koji je podržalo Ministarstvo za inovacije i tehnološki razvoj, organizuje konferenciju o inovacijama u poljoprivredi.  Na konferenciji će govoriti domaći i međunarodni stručnjaci za ishranu pčela stručnjaci za pametnu poljoprivredu, profesori u oblasti poljoprivrede i drugi. Prvi deo konferencije održan je 09. a drugi deo konferencije će biti održan 15. oktobra 2021. u konferencijskoj sali Inovacionog biznis centra, u zgradi„Kulturnog centra Zlatibor” Miladina Pećinara 2, sa početkom u 12.00 časova.

O Digitalizaciji u poljoprivredi govoriće prof. dr Aleksandar Rodić sa Instituta Mihajlo Pupin, iz centra za robotiku, dipl. ing. Zdenko Zloh iz kompanije Agro Inovations and Development d.o.o., Veselin Bojić – vlasnik i direktor preduzeća VENOS d.o.o.  Beograd i prof. dr Ivan Pihler – vanredni profesor na Poljoprivrednom fakultetu u Novom Sadu. Konferenciju će otvoriti gospodin Aleksandar Bogićević, pomoćnik ministra poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva.

Svi koji žele da prisustvuju konferenciji, mogu se prijaviti putem mejla: radivoje.misovic@gmail.com. Kotizacija je besplatna, a broj mesta je ograničen. Biznis inovacioni centar Zlatibor je obezbedio i prenos uživo putem YouTube-a, pa će svi oni koji ne budu mogli da prisustvuju, konferenciju na Zlatiboru moći da prate putem interneta, a link za praćenje će dobiti na mail adresu nakon prijave.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here