Tišma – Veliki izbor opreme za grejanje

0
76

U robnoj kući Tišma po veoma povoljnim cenama možete kupiti peći i kotlove na čvrsto gorivo ili gas, grejalice, radijatore i klime, kao i kompletnu opremu za grejanje. Tišma se nalazi u Beogradskoj ulici bb.

DOO “Tišma” u svom asortimanu ima elektromaterijal, vodovodni i kanalizacioni materijal, kompletnu opremu za grejanje, rasvetu, kupatilsku opremu i sanitarije, mašine, alate za hobiste i profesionalce, HTZ opremu, šrafovsku robu i drugo.

Kada je u pitanju grejanje u Tišmi ćete pronaći peći na čvrsto gorivo, plinske preći, kotlove na čvrsto gorivo ili gas, veliki izbor peći za etažno grejanje, kupatilske grejalice, sušače peškira i klima uređaje. Robna kuća Tišma u svojoj bogatoj ponudi ima i razne vrste grejalica: mini grejalice, samostojeće konvektorske grejalice, grejalice kalorifere, kao i širok izbor uljanih i strujnih radijatora. U Tišmi ćete pronaći i norveške BEHA radijatore snage od 800 do 2000 vati, a njihova prednost je ogromna ušteda električne energije, mogućnost montiranja na zid ili na postolje, kao i to što ne prave buku i mogu da se koriste i za grejanje u kupatilima ili drugim vlažnim prostorijama. Tišma iz svoje ponude kada je u pitanju grejanje izdvaja i industrijske kalorifere snage 2 kw, 3 kw, 5 kw i 9 kw, kao i plinski top snage 10 kw.

U Tišmi ćete pronaći i kompletnu opremu za grejanje: fitinge, bakarne cevi, dimovodne cevi, štucne i štediše, plinske cevi i creva, ventile, reducire i sve drugo što vam je neophodno za grejne instalacije, kao i opremu za održavanje i repariranje starih peći, kocke za potpalu, šamotni set, čistač čađi za peći na ugalj, drva i naftu i drugo.

Robna kuća Tišma nalazi se u Beogradskoj ulici bb. Radno vreme je radnim danima od 8 do 17h i subotom od 8 do 15h. U Tišmi svu kupljenu robu možete platiti gotovinom, ili odloženim plaćanjem na 5 mesečnih rata putem administrativne zabrane, kao i čekovima građana bez kamate. Za sve dodatne informacije možete pozvati brojeve telefona 023/525-233 i 023/522-443.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here