Ljiljana Blagojević – Ne mogu da tapšem i duvam u diple za koje ne mislim da meni pripadaju

0
251

Komentaršući osmogodišnje odsustvo sa “dasaka koje život znače”, glumica Ljiljana Blagojević je izjavila da se njenoj porodici osporava pravo na rad zato što nisu politički istomišljenici vladajućeg sistema.

U jednom od intervjua, glumica Ljiljana Blagojević izjavila je da zbog oštrog jezika njenog supruga Siniše Kovačevića, pate ona i ćerka Kalina. Zamolili smo Ljiljanu Blagojević da kaže kakve su posledice Sinišinog političkog angažmana i koliko je teško nositi se sa tim.

 

Ljiljana Blagojević, koja u svojoj biografiji broji na stotine nagrada za glumačka ostvarenja, ulogom u seriji “Kljun“, vratila se na male ekrane posle duge pauze. Osmogodišnji prekid rada na serijama i filmovima teško joj je pao, a poseban značaj u ovom životnom razdoblju dramske umetnice imala je porodica. Osvrćući se na taj period svog života, naša poznata glumica je izjavila da je prošla kroz težak period ali da je uvidela da je sve odraz vremena u kojem živimo i u kome neki ljudi daju sebi za pravo da osporavaju drugima pravo na rad samo zbog toga što ne podržavaju politiku aktuelne vlasti. Kako je rekla u jednom od intervjua:,,Neko vas baca u bezdan iz koga ne možete tek tako lako da izađete, a na vašem mentalnom sklopu i duši je da li ćete postati alkoholičar ili paranoik”. Ljiljana je sa suprugom Sinišom Kovačevićem pronašla utočište u porodici, tako da su se jedno vreme bavili surogat profesijama – ona je radila na malim autorskim komadima dok je Siniša pisao romane. Iako je svesna tereta koji snosi zbog toga što nije politički istomišljenik vladajućeg sistema, Ljiljana je rekla da ona nikada ne bi mogla da pristane da tapše i da “duva u diple” za koje ne misli da joj pripadaju.

 

 

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here