Ogrev – Nova nedeljna akcija

0
84

Na stovarištima Ogrev tokom nove nedeljne akcije po sniženim cenama možete kupiti Herz-ove baterije, bušilicu Makita, lepak za pločice, glet za unutrašnju upotrebu i Ceresit zaptivnu masu. Ogrev iz svoje ponude tokom ove nedeljne akcije izdvaja i Durston keramiku.

Stovarišta “Ogrev” se u gradu nalaze na Lazarevačkom drumu bb i u Železničkoj ulici bb, a u Melencima na adresi Vujice Vujanova bb, a u ovim objektima možete pronaći celokupan građevinski materijal, elektromaterijal, kupatilsku opremu i kupatilski nameštaj, keramičke pločice i sanitarije, boje i lakove, hidro i termo izolaciju, profesionalne i hobi alate, kao i kompletan ogrevni materijal.

Nova nedeljna akcija na stovarištima Ogrev traje od 5. do 12. novembra, a na popustu će se naći nekoliko proizvoda. Tokom akcije po ceni nižoj za 10% moći ćete da kupite Herzove baterije, Makitina akumulatorska bušilica odvijač biće vam dostupna po ceni od 17.687,10 dinara, a Weberov lepak za pločice moći ćete da kupite po ceni od 1.280 dinara za pakovanje od 25 kg. Na akciji će biti i Ceresitova jednokomponentna elastična zaptivna masa za ispunjavanje spojeva koja se stvrdnjava u vlažnim uslovima, namenjena za unutrašnju i spoljašnju upotrebu. Njena cena tokom akcije je 936 dinara. Po ceni od 596 dinara za džak od 20 kg moći ćete da kupite Isomat glet za unutrašnju upotrebu. Tokom ove nedeljne akcije Ogrev iz svoje ponude izdvaja špansku keramiku proizvođača Durston – pločice dimenzija 75×75 i 60×120.

Robu kupljenu u Ogrevu možete platiti gotovinom, karticama, posredstvom penzionog čeka, čekovima na 9 rata i administrativnom zabranom, a omogućena je i sindikalna prodaja na rate. Za sve bliže informacije možete pozvati brojeve telefona 563-120 i 563-240 za stovarišta u gradu, a za stovarište u Melencima broj telefona 731-518.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here