Boško Obradović – Tek sad sam kompletan da se bavim politikom na jedan pravi način

0
104

Predsednik Srpskog pokreta Dveri, Boško Obradović, izjavio je da je studiranjem na FPN usavršio političko znanje u teorijskom smislu koje mu je nedostajalo i samim tim dobio dobro utemeljenje za praktično bavljenje politikom.

Predsednik “Dveri” Boško Obradović pohvalio se na Tviteru da je odbranio master rad na Fakultetu političkih nauka u Beogradu. Zamolili smo ga da prokomentariše u kojoj meri bi to moglo doprineti njegovom profesionalnom bavljenju politikom.

Ukoliko bismo zavirili u biografije i ranija zanimanja političara koji u 2021.g. nose određene funkcije u Srbiji, možemo naći mnogo profesija koje bi malo ko spojio sa političkom delatnošću. Pored ekonomista, pravnika, novinara, pa i po nekog profesora sporta, muzičara ili scenariste, retki su oni čija su inicijalna zanimanja bila usko vezana za posao kojim se danas bave. Razlozi su različite prirode – od izuzetno visokih primanja, do uticaja, moći, ili jednostavno želje da promene društvo i žive u uređenijoj državi. Predsednik Srpskog pokreta Dveri, Boško Obradović je mišljenja da je svako stručno usavršavanje do kraja života važna i korisna stvar i da ne vidi razlog zašto bi jedino političari bili izuzeti od toga. Prema njegovim rečima, studiranjem na Fakultetu političkih nauka je stekao teorijsko znanje čime je dobio utemeljenje za praktično bavljenje politikom na jedan pravi način.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here