Stefanović na svečanosti polaganja vojničke zakletve u kasarni „Vojvoda Živojin Mišić“ u Valjevu

0
155

Potpredsednik Vlade i ministar odbrane Nebojša Stefanović rekao je danas na svečanosti polaganja zakletve vojnika na dobrovoljnom služenju vojnog roka decembarske generacije u kasarni „Vojvoda Živojin Mišić“ u Valjevu da snažna Vojska služi kao bedem sigurnosti svakog čoveka u ovoj zemlji, kao nešto što treba da odvrati svakog ko bi pomislio da može da naškodi ovoj zemlji i ovom narodu.

Ministar odbrane u Vladi Republike Srbije, Nebojša Stefanović, prisustvovao je danas svečanosti polaganja zakletve vojnika na dobrovoljnom služenju vojnog roka decembarske generacije u kasarni „Vojvoda Živojin Mišić“ u Valjevu. On je poručio mladim vojnicima i polaznicima Kursa za podoficire RV i PVO, koji su takođe danas položili vojničku zakletvu, da je svestan njihovog ponosa u trenutku koji nosi poseban i neponovljiv osećaj.

Ministar odbrane imao je priliku da razgovara sa mladim vojnicima i njihovim porodicama koji su danas u Valjevu zajedno proslavili svečani trenutak polaganja zakletve.

Svečanosti polaganja vojničke zakletve danas su prisustvovali zamenik načelnika Generalštaba Vojske Srbije general-potpukovnik Petar Cvetković, komandant Komande za obuku brigadni general Željko Petrović, komandant 2. centra za obuku i komandant svečanosti pukovnik Saša Stojiljković, gradonačelnik Valjeva Lazar Gojković i episkop valjevski gospodin Isihije.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here