Milena Popović – Postupak za ubistvo Olivera Ivanovića vodi se veoma traljavo

0
252

Saslušanjem svedoka tužilštva je nastavljeno suđenje optuženima za učešće u ubistvu Olivera Ivanovića, a postupak koji se vodi u Prištini nevenčana supruga Ivanovića, Milena Popović, okarakterisala je kao traljav, ali je ipak izrazila nadu da će se ove godine saznati imena kako direktnih izvršilaca tako i nalogodavaca ubistva.

U Osnovnom sudu u Prištini saslušanjem svedoka tužilaštva je nastavljeno suđenje optuženima za učešće u ubistvu predsednika Građanske inicijative Sloboda, demokratija, pravda Olivera Ivanovića. Ispitani su Z. V. i Z. O. službenici Elektrokosmeta u severnom delu Kosovske Mitrovice. Kako su protekla ova saslušanja i kakav ishod postupka očekuje upitali smo Milenu Popović, udovicu Olivera Ivanovića.

Oliver Ivanović ubijen je 16. januara 2018. godine ispred sedišta svoje stranke u Kosovskoj Mitrovici. Za učešće u organizovanoj kriminalnoj grupi koja se dovodi u vezu sa ubistvom Ivanovića optuženi su Marko Rošić, Nedeljko Spasojević, Silvana Arsović i Rade Basara, dok se Dragiša Marković i Žarko Jovanović terete za zloupotrebu službenog položaja. Suđenje će se nastaviti 22, 28. februara i 4. marta, kada će biti saslušana još četiri svedoka. Nevenčana supruga Olivera Ivanovića, Milena Popović, ocenila je da se sudski postupak koji se vodi u prištinskom Osnovnom sudu vodi veoma traljavo, ali i izrazila nadu da će se ipak ove godine saznati imena kako direktnih izvršilaca tako i nalogodavaca ubistva Olivera Ivanovića.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here