Ministar odbrane razgovarao sa Dejanom Kovačevićem

0
76

Ministar odbrane Nebojša Stefanović primio je danas na razgovor Novosađanina Dejana Kovačevića koji je od ministra zatražio ličnu i podršku Ministarstva odbrane i Vojske Srbije, za humanitarni koncert namenjen oboleloj deci, koji namerava da organizuje u Beogradu.   

Potpredsednik Vlade i ministar odbrane Nebojša Stefanović primio je danas na razgovor Novosađanina Dejana Kovačevića, koji je rođen bez obe ruke i leve noge i napušten od roditelja kao dete. Kovačević je zatražio ministru Stefanoviću ličnu, kao i podršku Ministarstva odbrane i Vojske Srbije, za humanitarni koncert namenjen oboleloj deci, koji namerava da organizuje u Beogradu.

Ministar Stefanović je izjavio da je Dejan osoba vredna svakog divljenja, čovek herojske snage, pun pozitivne energije i života i pravi borac te da se, uz sve teškoće koje su ga zadesile u životu, on danas bori i za druge. Ministarstvo odbrane će mu, kako je rekao ministar Stefanović, pružiti svu moguću pomoć kako bi realizovao svoju ideju o koncertu za obolelu decu i to će učiniti drage volje i od srca. Stefanović je  ovom prilikom pozvao sve ljude u Srbiji da se ujedine i pomognu Dejanu da uspe u svojoj zamisli.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here