Šarović – Ko god je bio označen kao kriminalac u ovoj državi on je na kraju oslobođen

0
171

Nemanja Šarović, predsednik pokreta „Ljubav, vera, nada“ je izjavio da se u situaciji kada država ne postoji a pravosuđe se nalazi pod kontrolom aktuelnog režima, ne može očekivati da sadašnja kriminalna vlast radi protiv sebe.

Predsednik pokreta „Ljubav, vera, nada“ Nemanja Šarović je izjavio da je Vučić na vlasti u Srbiji već deset godina i da ima, apsolutnu vlast i medijsku dominaciju kakvu niko pre njega nije uspeo da ostvari. Prema njegovim rečima, tu vladavinu su obeležile brojne afere koje je teško prebrojati, a “nijedna nije dobila epilog”. “Takva hiperprodukcija afera je zapravo učinila da se sve ono što Vučić radi i svi njegovi zločini protiv naroda i države relativizuju”, rekao je on. Koje afere su do sada bile najozbiljnije i šta misli zbog čega nisu do kraja razrešne pitali smo predsednika pokreta „Ljubav, vera, nada“ Nemanju Šarovića.

Komentarišući najozbiljnije afere koje su obeležile poslednju deceniju od kada je na vlasti Aleksandar Vučić, predsednik Pokreta “Ljubav, vera, nada” Nemanja Šarović je istakao da je najveća pljačka projekat “Beograd na vodi”, ali i mnogobrojni nerazrešeni slučajevi za koje niko nije odgovarao jer, kako je rekao, država ne postoji a pravosuđe se nalazi pod kontrolom aktuelnog režima, tako da se ne može očekivati da sadašnja kriminalna vlast radi protiv sebe.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here