Darko Obradović – Atentat je i političko ubistvo i uvek prethodi prevratu

0
144

Darko Obradović, programski direktor Centra za stratešku analizu je mišljenja da ako jedan nezavisni izvor obavesti našu državu da odbegli narko bos planira atentat na predsednika države i ako se zna koje su sve finansijske logistike iza njega, imamo pravo da budemo zabrinuti jer je takva pretnja vrlo izvesna, verovatna, motivisana i logistički podržana.

Darko Obradović iz Centra za stratešku analizu smatra da treba da nas zabrine činjenica da je šef kavačkog klana Radoje Zvicer nestao bez traga i da samo nekoliko meseci nakon njegovog bekstva stižu zvanične informacije da priprema atentat na predsednika Aleksandra Vučića. Obradović smatra i da planiranje atentata na Vučića nije moguće bez krtica iz njegovih redova. Zamolili smo ga da obrazloži ove svoje navode.

Ministar unutrašnjih poslova Aleksanda Vulin nedavno je saopštio da je Evropska policijska služba (Evropol) zvanično obavestila naš MUP o postojanju kriminalne grupe koja za cilj ima atentat na predsednika Srbije tokom februara.  Nekadašnji Zaštitnik građana i predsednički kandidat na izborima 2017. godine Saša Janković, ocenio je da su navodni planovi za atentat na predsednika Srbije Aleksandra Vučića po prvi put stvarni, a da su domaće službe potpuno zatečene informacijama koje su stigle iz inostranstva.

Izvori Srpskog telegrafa otkrivaju da je Radoje Zvicer, koji je označen kao vođa kriminalnog kavačkog klana plaćao 10 funkcionera srpske policije koji su zauzvrat sabotirali istrage protiv njega i ujedno pleli mrežu zavere protiv Aleksandra Vučića, koja je trebalo da rezultira atentatom na predsednika Srbije. Tako je ovaj narko-bos u svakom trenutku imao informacije iz prve ruke šta operativci rade, kakve su dokaze prikupili, naveo je sagovornik Srpskog telegrafa iz bezbednosnih struktura.

Komentarišući zvanične informacije da vođa kavačkog klana koji je u bekstvu planira atentat na  predsednika Srbije, Darko Obradović, programski direktor Centra za stratešku analizu je ocenio da kao javnost imamo pravo da budemo zabrinuti jer je takva pretnja vrlo izvesna, verovatna, motivisana i logistički podržana.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here