Opštinski odbor Zdrave Srbije u Bajinoj Bašti

0
74

Zdrava Srbija je osnovala opštinski odbor u Bajinoj Bašti, a ujedno i najavila osnivanje odbora u Smederevu i Smederevskoj Palanci. Predsednik stranke, Milan Stamatović, je poručio da će suverena Srbija, Kosovo i Metohija u sastavu Srbije i podrška svima koji žele dobro svojoj otadžbini biti osnova i budućeg stranačkog rada.

Osnivanje opštinskog odbora Zdrave Srbije u Bajinoj Bašti i najavljena osnivanja stranačke strukture u Smederevu i Smederevskoj Palanci, samo su potvrda da sve veći broj građana Srbije prepoznaje sve što je stranka u prethodne dve decenije postigla na Zlatiboru, izjavio je predsednik Zdrave Srbije Milan Stamatović okupljenim stranačkim aktivistima u Bajinoj Bašti i dodao da ljudi sa iskustvom i merljivim rezultatima iza sebe žele da budu deo tima koji će nakon izbora u aprilu biti u mogućnosti da odlučuje o svemu onome što će Srbiju i njene građane voditi ka realnom razvoju. Stamatović je napomenuo da će suverena Srbija, Kosovo i Metohija u sastavu Srbije i podrška svima koji žele dobro svojoj otadžbini biti osnova i budućeg stranačkog rada. Stamatović je istakao i činjenicu da se izgradnjom turističkih i sportsko-zabavnih kapaciteta, kao i lokalnim infrastrukturnim radovima na Zlatiboru direktno pomažu i okolni gradovi i opštine na taj način što veliki broj radnika koji dolaze, na primer, iz Bajine Bašte i grada Užica, porez na zarade uplaćuju u sredinama iz kojih dolaze.

Predsednik Izvršnog odbora Zdrave Srbije Arsen Đurić podsetio je da je Zdrava Srbija upravo krenula iz Zapadne Srbije, a da se danas stranački odbori nalaze u svim delovima Srbije. “Naše aktivnosti u ovom kraju su bitne jer i Srbi sa druge strane Drine, sa kojima postoje viševekovni privredni, kulturni i svi ostali oblici saradnje, prate sve naše aktivnosti, i stoga uvek moramo da budemo na putu zajedništva i međusobnog poverenja svih naroda koji žive na ovim prostorima” zaključio je Đurić.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here