Srđan Škoro – Moja kandidatura se ne spominje u medijima

0
91

Komentarišući odnos medija prema njegovoj kandidaturi za predsednika države, novinar Srđan Škoro je naglasio da su mediji zatvoreni za sve one za koje oni smatraju da bi trebalo da budu zatvoreni i da je to ono što nije dobro.

Novinar Srđan Škoro, koji se kandidovao za predsednika Srbije na izborima u aprilu, izjavio je da je što se medija tiče, “u zemlju propao”. On je rekao da se, ako je zabranjen odavno u Vučičevim medijima, postavlja pitanje šta je sa drugim medijima koje vlast ne kontroliše. On je kazao da je, ukoliko postoji nekakva naredba ili prećutni dogovor da se i on i njegova kandidatura ignorišu, dubina blata u koje je upalo novinarstvo zaista zabrinjavajuća. Koliko su mediji otvoreni za predsedničke kandidate i kome se daje prednost, a ko se sputava u predizbornoj trci pitali smo Srđana Škora.

Predsednički kandidat Srđan Škoro, po vokaciji magistar istorije, radni vek proveo je u novinarstvu, a početkom devedesetih bio je urednik i voditelj tada najslušanije radio emisije “Radio Politika“i  dugogodišnji novinar “Večernjih novosti“. Kritika pojedinih ministara i “kaljanje ugleda“ novoformirane Vlade 2014. godine koštali su ga novinarskog posla.

Škoro je najavio skromnu predizbornu kampanju, a borba protiv korupcije i partijskog zapošljavanja su na listi njegovih prioriteta kao i zalaganje za to da zemlju vode stručni i kompetentni ljudi bez afera. Komentarišući odnos medija prema njegovoj kandidaturi za predsednika države, Škoro je naglasio da su mediji zatvoreni za sve one za koje oni smatraju da bi trebalo da budu zatvoreni i da je to ono što nije dobro.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here