Nemanja Šarović – Građani žele promene

0
135

Nemanja Šarović, predsednik pokreta “Ljubav, vera, nada” je izjavio da je policija u Mladenovcu bežala od njega kada je hteo da prijavi kršenje zakona, ugrožavanje bezbednosti građana zbog vatrometa koji je organizovala SNS u ovom gradu.

SNS je u centru Mladenovca povodom Sretenja, početka kampanje i prikupljanja potpisa, organizovala pečenje vola na ražnju, besplatno kuvano vino i rakiju. Nemanja Šarović iz pokreta Ljubav, vera, nada, je posetio Mladenovac u kom je tada bio i zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić. “Nismo odoleli da ih ne obiđemo sa njegovom ekološkom pokretnom ToyToy kancelarijom” izjavio je Šarović. Nakon prolaska mladenovačkim ulicama, Šarovića i pokretnu kancelariju zaustavila je policija. Pitali smo ga kako je taj susret protekao.

Na pozivnici koja se širila društvenim mrežama Opštinski odbor SNS Mladenovac pozivao je građane da 15. februara dođu na plato ispred zgrade opštine na proslavu Dana državnosti, a sudeći po “repertoaru” stekao se utisak da su naprednjaci uz pomoć “hleba i igara” želeli da potkupe građane jer su osetili da im se klima vlast u Mladenovcu. Predsednik pokreta “Ljubav, vera, nada” Nemanja Šarović, koji je bio na licu mestu je mišljenja da je cela atmosfera bila čemerna i da je jasan pokazatelj da građani Beograda žele promene.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here