Gojković – Ujedinjeni monarhisti mogu Srbiji da vrate ugled koji je imala do pojave komunizma

0
93

Predsednik Pokreta obnove Kraljevine Srbije Žika Gojković je rekao da su se monarhisti konačno ujedinili i da samo zajedno mogu da naprave uspeh koji priželjkuju a to je da se Srbiji vrati ugled koji je imala pre pojave komunizma.

Srpski pokret Dveri i Pokret obnove Kraljevine Srbije (POKS), na čijem je čelu Žika Gojković, potpisali su koalicioni sporazum o zajedničkom učešću na predstojećim parlamentarnim, predsedničkim i beogradskim izborima. Obradović će biti zajednički predsednički kandidat koalicije, dok će Gojković biti drugi na zajedničkoj listi. Šta povezuje ova dva pokreta i kakav rezultat očekuje na aprilskim izborima pitali smo Žiku Gojkovića.

Srpski pokret Dveri i Pokret obnove Kraljevine Srbije (POKS) predali su Republičkoj izbornoj komisiji listu za parlamentarne izbore pod nazivom “Patriotski blok za obnovu Kraljevine Srbije”, koju je potpisima podržalo 11.099 građana. Prvi na listi je lider Dveri i predsednički kandidat te koalicije Boško Obradović, koji je novinarima rekao da su godinama slušali želje birača da se patriote u Srbiji ujedine, da ne budu ispod cenzusa i da je “došao trenutak da svi monarhisti budu zajedno”. On je dodao da se lista Dveri-POKS zalaže za tradicionalnu porodicu i rađanje, jer borba protiv “bele kuge” treba da bude državni prioritet broj jedan i obećao da će kao “ekonomske i ekološke patriote” podržati domaćeg radnika, preduzetnika i poljoprivrednika”.

Predsednik POKS-a Žika Gojković je rekao da su se monarhisti konačno ujedinili i da samo zajedno mogu da naprave uspeh koji priželjkuju a to je da se Srbiji vrati ugled koji je imala pre komunizma.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here