Stefanović – Pobeda Ujedinjene Srbije na predstojećim izborima će vratiti pravdu i slobodu u Srbiju

0
34

Zamenik predsednika Stranke slobode i pravde Borko Stefanović je izjavio da veruje u pobedu koalicije Ujedinjena Srbija na predstojećim izborima i da će to biti najveće i najprijatnije iznenađenje ovog proleća koje će doneti korenite promene sistema i vratiti pravdu i slobodu u Srbiju.

Zamenik predsednika Stranke slobode i pravde Borko Stefanović izjavio je da su izborni uslovi na predstojećim izborima identični ili gori nego na prošlim, ali da ljudi u Srbiji traže da se izađe „na crtu naprednjacima“ i da se najzad desi pobeda. Kakve rezultate očekuje na izborima i šta obećava građanima ukoliko njegova stranka odnese pobedu pitali smo Borka Stefanovića.

Vanredni parlamentarni i lokalni izbori u Srbiji raspisani su za 3. april, dok će predsednički izbori, kako je ranije najavio predsednik Skupštine Ivica Dačić, najverovatnije biti raspisani 2. marta.

Aktuelni saziv Skupštine Srbije u kojem većinu ima Srpska napredna stranka, predsednika Srbije Aleksandra Vučića, konstituisana je posle izbora u junu 2020. godine. Većina opozicionih partija bojkotovala je te izbore smatrajući da nije bilo uslova za slobodne i fer izbore, a ovoga puta opozicija je najavila učešće na izborima.

Zamenik predsednika Stranke slobode i pravde Borko Stefanović je izjavio da veruje u pobedu koalicije Ujedinjena Srbija na predstojećim izborima i da će to biti najveće i najprijatnije iznenađenje ovog proleća koje će doneti korenite promene sistema u Srbiji.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here