Ministar Stefanović posetio pripadnike 98. vazduhoplovne brigade

0
114

Ministar odbrane Nebojša Stefanović posetio je danas pripadnike  98. vazduhoplovne brigade, na kraljevačkom vojnom aerodromu „Morava“, gde je, nakon obilaska radova na izgradnji novih hangara za smeštaj vazduhoplova i letačke obuke, izrazio zadovoljstvo jer 98. vazduhoplovna brigada ispunjava sve postavljene zadatke.

Potpredsednik Vlade i ministar odbrane Nebojša Stefanović posetio je danas pripadnike  98. vazduhoplovne brigade na kraljevačkom vojnom aerodromu „Morava“ i tom prilikom izjavio da mu je drago što vidi da je sve ono što su Ministarstvo odbrane i Vojska Srbije nabavljali u prethodnom periodu dalo rezultat i da je oprema u pravim rukama.

Govoreći o novim hangarima, ministar je podsetio da je reč o prvim objektima koji se grade na aerodromu u Lađevcima od 1987. godine.

Ministra odbrane na vojnom aerodromu „Morava“ dočekao je zamenik komandanta Ratnog vazduhoplovstva i PVO brigadni general Željko Bilić, a o stepenu realizacije radova na izgradnji novog hangara informisao ga je komandant 98. vazduhoplovne brigade brigadni general Zoran Prodanović. Nakon obilaska radova na izgradnji novog hangara, prikazan je i deo letačke obuke pripadnika 98. vazduhoplovne brigade. Obilasku su prisustvovali i načelnik Kabineta ministra odbrane pukovnik Stevan Kotarlić i načelnik Uprave za infrastrukturu pukovnik Slobodan Starčević.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here