Robna kuća Tišma – Veliki izbor kosilica i alata za uređenje vrtova

0
141

Robna kuća Tišma iz svoje ponude izdvaja kosilice za travu najpoznatijih svetskih proizvođača po najpovoljnijim cenama. Tišma se nalazi u Beogradskoj ulici bb.

Najveća robna kuća u gradu doo Tišma, nalazi se u Beogradskoj ulici bb, a u njoj možete pronaći elektromaterijal, vodovodni i kanalizacioni materijal, kompletnu opremu za grejanje, rasvetu, kupatilsku opremu, belu tehniku i male kućne aparate, mašine, alate za hobiste i profesionalce, HTZ opremu i šrafovsku robu.

Ukoliko želite vreme u dvorištu da provedete radno, “Tišma” iz svog programa izdvaja kosilice najpoznatijih svetskih proizvođača, različite jačine motora, električne i motorne kosilice, samohodne kosilice ili kosilice bez pogona, sa izbacivanjem sa strane ili sa plastičnim kućištem, kao i velik izbor pribora i alata za uređenje vrtova.

U Tišmi ćete pronaći i različite vrste trimera, kao i žičane, čelične i zvezdaste glave za trimere, glave za trimere sa lancem, sečivo sa lancem, multifunkcionalnu glavu za trimer i drugo.

Robna kuća Tišma nalazi se u Beogradskoj ulici bb. Radno vreme je radnim danima od 8 do 17h i subotom od 8 do 15h. U Tišmi svu kupljenu robu možete platiti gotovinom, ili odloženim plaćanjem na 5 mesečnih rata putem administrativne zabrane, kao i čekovima građana bez kamate. Za sve dodatne informacije možete pozvati brojeve telefona 023/525-233 i 023/522-443.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here