Vulin – Polaganje venca u znak sećanja na poginule policijske službenike u NATO agresiji

0
105

Ministar unutrašnjih poslova u Vladi Republike Srbije Aleksandar Vulin položio je danas, povodom 23-godišnjice početka NATO agresije na Srbiju, venac na spomen-obeležje policijskim službenicima koji su, vršeći službenu dužnost, žrtvovali svoje živote zarad mira i bezbednosti naše zemlje.

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin položio je danas, na dvadesettrogodišnjicu od početka NATO agresije na Srbiju 1999. godine, venac na spomen-obeležje u znak sećanja na poginule policijske službenike koji su vršeći službenu dužnost zarad mira i bezbednosti Srbije žrtvovali svoje živote i poručio da su oni koji su pokušali da ubiju Srbiju tog proleća zapravo ubili međunarodno pravo i da danas nemaju pravo da od Srbije traže da zaboravi ko joj je te 1999. godine bio prijatelј.

Ministar Vulin je naglasio da su pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova davali svoje živote znajući zašto ih daju, znajući kome ih daju, spremni tada kao i sada da brane svoju zemlјu i narod ne pitajući koja je veličina onoga ko traži da Srbi napuste svoju slobodu, da prestanu da sanjaju o svojoj slobodi.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here