Nemanja Šarović – Vučić da odgovara za sva nedela klana Veljka Belivuka

0
160

Aleksandar Vučić bi trebalo da odgovara za sva nedela, sve zločine, sva ubistva i nepočinstva za koja su optuženi članovi klana Veljka Belivuka s obzirom na to da je on glavni šef tog klana, izjavio je predsednik pokreta „Ljubav, vera, nada“ Nemanja Šarović.

Veljko Belivuk je na pripremnom ročištu pred Posebnim odeljenjem Višeg suda u Beogradu predložio da se svi optuženi oslobode, a da on zauzvrat ispriča sve što zna o događajima u Savamali, slučaju Vladimira Cvijana i ubistvu Olivera Ivanovića. Šta bi Belivuk mogao da kaže o tim slučajevima pitali smo Nemanju Šarovića, predsednika pokreta „Ljubav, vera, nada“.

Vođa organizovane kriminalne grupe, optužen za pet ubistava, trgovinu drogom, nezakonito držanje i nošenje oružja, otmice i silovanje, Veljko Belivuk, rekao je da je spreman da svedoči u slučajevima za Savamalu, Olivera Ivanovića i Vladimira Cvijana kao svedok saradnik, ukoliko svi članovi njegove grupe, sem njega i Marka Miljkovića, budu pušteni na slobodu. On je ranije u iskazu u tužilaštvu rekao da je mnoge poslove radio za državu i da je spreman da o tome govori.

Komentarišući Belivukovu ponudu Tužilaštvu, predsednik pokreta „Ljubav, vera, nada“ Nemanja Šarović je rekao da bi Belivuk mogao mnogo toga da kaže s obzirom na to da je stvarni šef njegovog klana bio predsednik Srbije Aleksandar Vučić, koji bi, prema njegovim rečima, trebalo da odgovara za sva nedela, sve zločine, sva ubistva i nepočinstva za koja su optuženi članovi klana Veljka Belivuka.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here