Ogromna zaplena narkotika

0
48

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin prisustvovao je kolegijumu Uprave kriminalističke policije i istakao da je srpska policija za godinu i po dana razbila i procesuirala 30 organizovanih kriminalnih grupa i zaplenila više od 12 tona najrazličitijih vrsta narkotika.

Ministar unutrašnjih poslova u vladi republike srbije, Aleksandar Vulin, prisustvovao je kolegijumu Uprave kriminalističke policije i tom prilikom naglasio da je ponosan na rezultate rada Uprave kriminalističke policije i da srpska policija nastavlja žestok obračun sa organizovanim kriminalnim grupama. Rukovodioci Uprave kriminalističke policije na čelu sa Bogdanom Pušićem predstavili su ministru policije Aleksandru Vulinu dalje planove i aktivnosti iz svojih linija rada.  „Srpska policija nastavlja upornu, tvrdoglavu i beskompromisnu borbu protiv mafije, nastavlja da zadaje žestok udarac organizovanom kriminalu. Ponosan sam na rad pripadnika Uprave kriminalističke policije, zahvaljujući njihovom požrtvovanom radu naša država i naši građani su bezbedni i sigurni”, poručio je ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin.

Operativnim radom pripadnika Uprave kriminalističke policije za godinu i po dana razbijeno je 30 organizovanih kriminalnih grupa, a od januara do aprila 2022. godine razbijeno je i procesuirano 10 organizovanih kriminalnih grupa, a čak 5 zbog trgovine drogom. Za godinu i po dana zaplenjeno je više od 12 tona droge, a od januara ove godine do danas oko 1,5 tona i otkriveno 15 laboratorija za uzgoj marihuane.

„Pripadnici srpske policije uživaju puno poverenje i podršku državnog vrha i zato nastavljamo još žešći obračun sa ološem koji truje, ubija i pljačka naše građane”, poručio je ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin na kolegijumu Uprave kriminalističke policije.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here