Sečanj – Za predsednika Opštine izabran Nebojša Meljanac

0
125

Na danas održanoj konstitutivnoj sednici Skupštine Opštine Sečanj za predsednika Opštine izabran je Nebojša Meljanac dok će funkciju predsednika Skupštine opštine obavljati Dragana Marton. Na sednici su, sem toga, verifikovani mandati odbornika.

Danas je održana konstitutivna sednica skupštine opštine Sečanj, kojom je, kao najstariji odbornik, predsedavao Milan Radovanović sa liste SPS-a. Na početku sednice predstavljen je izveštaj opštinske izborne komisije, a potom su verifikovani mandati svih odbornika. Ovaj saziv skupštine činiće 14 odbornika SNS-a, 6 odbornika sa liste SPS-a, dva odbornika sa liste grupe građana „Vukašin Baćina – Za bolju opštinu Sečanj“ i jedan odbornik Srpske radikalne stranke. Za predsednika Skupštine opštine Sečanj izabrana je Dragana Marton sa liste Srpske Napredne stranke, „Aleksandar Vučić – Zajedno možemo sve“. Na prvoj sednici novog saziva izabran je i novi predsednik Opštine Nebojša Meljanac sa iste liste. Nakon izbora predsednik Opštine položio je zakletvu, a zatim se i obratio svim odbornicima i zahvalio im na ukazanom poverenju.

Za zamenika predsednika opštine izabran je Milan Grubor, a članovi opštinskog veća biće: Darko Vukoje, Slobodan Repac, Ljiljana Kitić i Nebojša Oberknežev svi članovi Srpske napredne stranke.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here