Zrenjanincima predstavljene lepote Zlatibora

0
56

Turistička organizacija Zlatibor u subotu je na Trgu slobode u susret letnjoj sezoni Zrenjanincima predstavila lepote Zlatibora, turističke atrakcije, mesta za opuštanje, ali i mesta za aktivan odmor.

Na Trgu slobode u Zrenjaninu Turistička organizacija Zlatibor je, u saradnji sa Turističkom organizacijom grada Zrenjanina, predstavila zlatnu srpsku planinu, njene prirodne lepote, lokacije koje turisti najviše posećuju, a najavili su i novitete koji uskoro očekuju goste najposećenije srpske planine.

Turistička organizacija Zlatibor je promocijom predstavila i dolazeću letnju sezonu na Zlatiboru te lokacije i događaje koji su tokom leta najposećeniji kada je ova planina u pitanju.

Održana promocija rezultat je odlične saradnje Turističke organizacije Zlatibor i Turističke organizacije grada Zrenjanina, ali i interesovanja Zrenjaninaca za Zlatibor, ali i Zlatiboraca za Zrenjanin.

Vojvođani imaju veliki udeo u održavanju visokog turističkog prometa na Zlatiboru i upravo zbog toga Turistička organizacija Zlatibor posvećeno radi na promociji svoje turističke, ali i svake druge ponude širom Vojvodine, a na tom proputovanju nezaobilazna stanica protekle subote bio je i Zrenjanin.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here