Kompanija SBB – 20 godina uspešnog poslovanja

0
96

Kompanija SBB počela je da radi pre 20 godina u Kragujevcu. tada je pružala usluge u sedam gradova i imala 20.000 korisnika. Tokom godina kompanija je rasla i razvijala se, nizala uspehe. Danas ima čak 3 miliona korisnika i plan da u ovoj godini nastavi započetu digitalizaciju Srbije.

Dvadeset godina SBB posluje, razvija se, postiže uspehe i realizuje svoje planove. Najbrži internet u zemlji i EON – najpopularnija televizijska platforma na tržištu 40 miliona ljudi, koja je uvela revoluciju u način na koji se gleda televizija u Srbiji samo su deo SBB-a. Kao deo United grupe SBB planira nova ulaganja. Ove godine glavni zadatak je završetak digitalizacije Srbije.

Pre dvadeset godina kompanija je počela sa radom u Kragujevcu, pružajući usluge u sedam gradova u Srbiji sa 20.000 korisnika. Danas tim od 1.800 profesionalaca radi za tri miliona korisnika uključujući i onih 20.000 s početka rada. Kao društveno odgovorna kompanija SBB će nastaviti da podržava zaštitu životne sredine, da stipendira najbolje studente i učenike, kao i da pomaže ugroženim porodicama i pojedincima.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here