Ministar Stefanović obišao novi hangar za smeštaj vazduhoplova

0
124

Ministar odbrane Nebojša Stefanović danas je obišao novoizgrađeni hangar avijacije na Batajnici.

Potpredsednik Vlade i ministar odbrane Nebojša Stefanović obišao je danas novi hangar za smeštaj vazduhoplova na vojnom aerodromu „Pukovnik-pilot Milenko Pavlović“ u Batajnici,  čija je izgradnja završena. Tom prilikom ministar je istakao da je reč o nastavku ulaganja i da danas imamo, zahvaljujući pametnoj i odgovornoj politici predsednika Vučića i Vlade mogućnost da nastavimo da investiramo u našu vojsku.
Komandat Ratnog vazduhoplovstva i PVO general-potpukovnik Duško Žarković i načelnik Uprave za infrastrukturu pukovnik Slobodan Starčević informisali su ministra odbrane o aktivnostima u vezi sa izgradnjom novog hangara na vojnom aerodromu u Batajnici.

Obilasku su prisustvovali i načelnik Kabineta ministra odbrane pukovnik Stevan Kotarlić, zamenik komandanta 204. vazduhoplovne brigade pukovnik Milan Elenkov, načelnik Vojnogarđevinskog centra Beograd pukovnik Milovan Ostojić i direktor Vojnograđevinske ustanove Beograd Aleksandar Novković. Tokom današnje posete batajničkom vojnom aerodromu, ministar Stefanović je razgovarao i sa pripadnicima 204. vazduhoplovne brigade koji su mu preneli svoje utiske o novom hangaru i koliko će im značiti za bolje izvršavanje svakodnevnih zadataka.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here