Ministar Vulin primio delegaciju Studentskog parlamenta Univerziteta u Beogradu

0
66

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin primio je danas u sedište MUP-a delegaciju Studentskog parlamenta Univerziteta u Beogradu.

Članovi delegacije Studentskog parlamenta Univerziteta u Beogradu, u ime studenata beogradskog univerziteta, uručili su ministru unutrašnjih poslova Aleksandru Vulinu plaketu kao izraz zahvalnosti za ličnu podršku i podršku MUP-a Srbije u organizaciji projekta “Medicinijada 2.2”. Ministar unutrašnjih poslova zahvalio se predstavnicima Studentskog parlamenta Univerziteta u Beogradu na priznanju i istakao da uvek mogu da računaju na podršku Ministarstva unutrašnjih poslova, baš kao i na podršku svoje države.

„Srbija kao ozbiljna i odgovorna država brine i vodi računa o svim građanina, a posebno o mladima i zato će naša država, baš kao što je najavio i predsednik Vučić, dodatno uložiti u razvoj sistema obrazovanja i školstva. U Ministarstvu unutrašnjih poslova uvek ćete naći i pomoć i podršku, kao i u svojoj državi. Vama koji volite svoju zemlju i njen narod, zahvaljujem se na uručenom priznanju koje pripada i svakom mom policajcu, jer brine o vašoj bezbednosti i o bezbednosti vaših roditelja i porodica. Budite uvereni da smo svi ponosni na vas, vaše znanje i trud i iskreno želim da sa svojih fakulteta izađete kao prvenstveno dobri i čestiti ljudi, spremni da što bolje obavljate poslove za koje ste se edukovali. A najviše od svega želim da svoju budućnost vidite u Srbiji, da u svojoj državi živite i radite i da u svojoj državi stvarate porodice. Borićemo se da upravo tako i bude”, poručio je ministar policije Aleksandar Vulin. Sportsko-edukativno takmičenje studenata “Medicinijada 2.2” održano je u Budvi uz učešće više od tri hiljade studenata sa teritorije čitavog Balkana koji su se nadmetali u različitim takmičenjima.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here