Ples zrenjaninskih maturanata

0
85

Danas u podne zrenjaninski maturanti plesali su kadril uz operetu „Slepi miš“ Johana Štrausa. Njih 1.200 iz 9 gradskih srednjih škola na ovaj način se oprostilo od srednje škole i krenulo u novo životno doba.

Maturanti zrenjaninskih srednjih škola plesali su u podne kadril uz zvuke operete „Slepi miš“ Johana Štrausa. Ova manifestacija je održana po 15. put, a okupila je 1.200 maturanata, njihove roditelje, rodbinu, prijatelje, ali i brojne sugrađane koji su uživali u prelepoj slici na Trgu slobode. Maturanti su na ovaj način obeležili kraj srednje škole, ali i započeli svoje putovanje u novo životno doba.

Pripadnici Policijske uprave u Zrenjaninu, tokom maturskih proslava i drugih manifestacija kojima se obeležava kraj školske godine, pojačano će patrolirati ulicama, trgovima i oko školskih dvorišta i objekata u kojima se organizuju ovi događaji. Apeluju na maturante da budu savesni i odgovorni, a posebno na mlade vozače da poštuju sve saobraćajne propise, da za volan ne sedaju ukoliko su konzumirali alkohol, da poštuju ograničenje brzine i koriste sigurnosni pojas i podsećaju da im je, sa probnom vozačkom dozvolom, zabranjeno da voze od 23 sata do 6 ujutru.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here