Skup podrške Rusiji u Zrenjaninu

0
233

Nekoliko desetina Zrenjaninaca okupilo se u nedelju, 05. juna, ispred kristalne dvorane i odatle krenulo u vožnju podrške bratskom narodu Rusije. Auto-moto kolonu organizovali su pokret „Živim za Srbiju“ i „Noćni vukovi“.

Nakon Niša, pokret „Živim za Srbiju“ i „Noćni vukovi“ organizovali su auto-moto kolonu podrške bratskom narodu Rusije i u Zrenjaninu. Nekoliko desetina naših sugrađana okupilo se kako bi pružilo svoju podršku, a organizatori su istakli da su skup organizovali kao prijatelji Rusije i kao pripadnici naroda koji je ugnjetavan i koji je prošao kroz sankcije međunarodne zajednice kroz koje sad prolazi narod Rusije. Predsednik pokreta „Živim za Srbiju“ dr Jovana Stojković je rekla da Srbija u dešavanjima u Ukrajini mora ostati vojno neutralna, ali i da ne sme da se svrstava među one koji Ruse etiketiraju kao agresore i zlikovce. Ona je izrazila i čvrst stav protiv uvođenja sankcija Rusiji i bilo kakvog udaljavanja Srbije od Rusije.

Stojković je, pohvalivši pripadnike pokreta „Živim za Sbriju“ u Zrenjaninu, rekla da okupljanja u drugim gradovima zavise od volje stanovnika tih gradova, kao i da će se taj pokret uvek rado pridružiti skupovima podrške Rusiji i ruskom narodu.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here