Miroslav Parović – U svim delovima konferencije 6. maja Vučić je masno lagao

0
90

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić održao je 6. maja konferenciju na kojoj je javnosti govorio dramatičnim tonom o nekoliko tema. Za komentar smo zamolili Miroslava Parovića iz Narodnog slobodarskog pokreta.

„Čitava ova konferencija organizovana je da bi ogromnom količinom demagogije, laži i neznanja Vučić prikrio katastrofu koju je izazvao u državi“, ocenjuje nedavnu konferenciju predsednika Srbije Aleksandra Vučića, Miroslav Parović iz Narodnog slobodarskog pokreta. Pitali smo ga da  malo šire objasni šta sve zamera predsedniku Aleksandru Vučiću.

Parović takođe kaže da je očito da je namerno drastično podignuta cena dizela i benzina – „kako bi Vučić posle konferencije saopštio dobru vest da cena od sutra pada“. „Ovim se šećeri turobna priča u kojoj će očito Vučić mimo volje naroda povlačiti političke poteze protiv neutralnosti Srbije i protiv srpskih interesa u regionu. Ne karikiram mnogo ukoliko kažem da će Vučić kada bude uvodio sankcije Rusiji na konferenciju doći ogrnut ruskom zastavom i u majici sa amblemom velikog slova Z„, ocenio je Parović.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here