Aleksandar Vulin u Marseju

0
76

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin, koji boravi u Marseju položio je lovorov venac na spomen-ploču na mestu gde je ubijen Aleksandar Prvi Karađorđević, a potom položio cveće na memorijalni spomenik kralju Jugoslavije Aleksandru Prvom i francuskom ministru inostranih poslova Žan Luju Bartuu. On je obišao i pripadnike Helikopterske jedinice MUP-a Srbije koji se nalaze na letačkoj obuci za upravljanje helikopterom “Super Puma“ i najavio da tri takva helikoptera uskoro stižu u Srbiju.

Ministar unutrašnjih poslova Republike Srbije Aleksandar Vulin položio je lovorov venac na spomen-ploču na mestu gde je ubijen Aleksandar Prvi Karađorđević, a potom položio i cveće na memorijalni spomenik kralju Jugoslavije Aleksandru Prvom i francuskom ministru inostranih poslova Žan Luju Bartuu istakavši da je ponosan na Srbiju i srpski narod koji pripadaju onoj boljoj, slobodarskoj i antifašističkoj strani sveta.

Ministar Vulin obišao je danas u Marseju pripadnike Helikopterske jedinice MUP-a Srbije koji se nalaze na letačkoj obuci za upravljanje helikopterom “Super Puma“.  Vulin je istakao da Ministarstvo unutrašnjih poslova može da se pohvali najsnažnijom helikopterskom flotom na čitavom Balkanu, te da u Srbiju uskoro stižu tri nove “Super Pume”.

Ovom prilikom, ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin sastao se sa najvišim predstavnicima kompanije „Erbas“ sa kojima je i obišao pogon za proizvodnju najnovijih helikoptera, kao i deo u kojem se održava  program „Super Puma“.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here