„Tišma“ – Perači pod pritiskom

0
120

Robna kuća Tišma iz svoje ponude izdvaja perače pod pritiskom različite jačine i snage motora. „Tišma“ se nalazi u Beogradskoj ulici bb.

DOO “Tišma” u svom asortimanu ima elektromaterijal, vodovodni i kanalizacioni materijal, kompletnu opremu za grejanje, rasvetu, kupatilsku opremu i sanitarije, mašine, alate za hobiste i profesionalce, HTZ opremu, šrafovsku robu i drugo.

„Tišma“ iz svoje ponude izdvaja perače pod pritiskom različite jačine pritiska i snage motora. Perači pod pritiskom su savršeni za efikasno pranje dvorišta, prilaznih puteva i terasa, kao i za pranje automobila, baštenskog nameštaja i bicikala, tepiha. Brzo se montiraju i raspolažu velikom snagom i protokom vode za gotovo svaki zadatak. Koriste konstantan priključak na vodovodnu mrežu, povezani baštenskim crevom, i na električnu mrežu za napajanje kompresorske pumpe koja pravi visoki pritisak. Voda se pod velikim pritiskom izbacuje kroz posebno dizajniranu pušku ili takozvano koplje sa točkićem za podešavanje oblika mlaza. Voda pod visokim pritiskom je sposobna da ukloni izuzetno tvrdokornu nečistoću sa različitih elemenata. Neki modeli poseduju i odeljak za šamponiranje pa se pored vode pod pritiskom može nanositi i šampon zarad efikasnijeg čišćenja.

Radno vreme je radnim danima od 8 do 17h i subotom od 8 do 15h. U Tišmi svu kupljenu robu možete platiti gotovinom, ili odloženim plaćanjem na 5 mesečnih rata putem administrativne zabrane, kao i čekovima građana bez kamate. Za sve dodatne informacije možete pozvati brojeve telefona 023/525-233 i 023/522-443.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here