Ivan Kostić – Dveri se ne slažu sa glasanjem predstavnika Ministarstva spoljnih poslova u UN

0
109

Srpski pokret Dveri ne slaže se sa glasanjem naših predstavnika Ministarstva spoljnih poslova u UN, smatramo da su mogli ostati uzdržani, istakao je potpredsednik Dveri Ivan Kostić.

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić primio je ambasadora Sjedinjenih Američkih Država Kristofera Hila, sa kojim je razgovarao o bilateralnim odnosima, evropskim integracijama Srbije, kao i o dijalogu Beograda i Prištine i drugim aktuelnim pitanjima, saopšteno je iz kabineta Vučića. Na tom sastanku ambasador Hil je rekao da očekuje jasnu osudu ruske agresije. Potpredsednika Dveri Ivana Kostića pitali smo koliko kapaciteta ima Srbija da se odupre američkim zahtevima i kako komentariše to što je Srbija već po međunarodnim telima osudila agresiju Rusije na Ukrajinu?

Predsednik Vučić je istakao da je Srbija posvećena političkom dijalogu i ulaganju dodatnih napora u cilju razvoja regionalnih odnosa u svim oblastima i dodao da za našu zemlju očuvanje mira i stabilnosti u regionu ostaje jedan od ključnih prioriteta, čime se Srbija pokazala kao ozbiljan i odgovoran partner.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here