Završna školska priredba i matursko veče osmaka u Belom Blatu

0
127

U Belom Blatu je održana završna školska priredba i oproštajno matursko veče za osmake. Proglašeni su učenici generacije a pohvaljeni su i đaci za odličan uspeh i postignuća u različitim školskim aktivnostima.

Završna školska priredba i oproštajno matursko veče obeležili su poslednje dane meseca juna u Belom Blatu. Veselo, čak u pojedinim deonicama programa i spektakularno, priredba je održana u četvrtak, 30. juna u dvorištu škole uz prisustvo mnogobrojne publike. Tom prilikom su i pohvaljeni đaci za odličan uspeh i postignuća u različitim školskim aktivnostima. Onima sa najboljim uspehom  uručene su   knjige, kao nagrada za taj uspeh, a mnogima su pripale  pohvalnice za ostvarene rezultate u sekcijskim aktivnostima. Bilo je i pohvalnica za drugarstvo, toleranciju, sport  i zaštitu životne sredine.

U svom  završnom obraćanju direktorka škole, Nada Ludoški, zahvalila se kolektivu, đacima i roditeljima na ostvarenim rezultatima i posebno na dobroj komunikaciji,  koja je itekako značajna za dobro funkcionisanje škole kao obrazovno-vaspitne ustanove. Narednog dana, u petak, 01.07. održano je oproštajno matursko veče za beloblatske osmake. Lepo, ozbiljno kako i priliči skoro odraslim ljudima, u pojedinim momentima baš s puno emociija i dirljivo, osmaci su evocirali uspomene na svoje školovanje, druženje i razne dogodovšine u proteklih devet godina svog boravka u beloblatskoj školi. Sve ono, što je krasilo ovu generaciju osmaka  poput  drugarstva, zajedništva i velike ozbiljnosti, moglo se videti u tom poslednjem i završnom činu njihvog predstavljanja. Na samom kraju opraštanja ali ne i poslednjeg druženja, proglašeni su Vukovci ove generacije: Mezei Mia, Nađ Hermina, Poljak Saša i Sabo Jelena, koja je ujedno i učenica generacije. Njima je direktorka škole uručila prigodne nagrade , a takođe im  se obratila i razredna, koleginica Mirjana Bokšan, rečima  zahvalnosti za sve ono što ih je krasilo.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here