Predsednik Vučić u poseti Ivanjici

0
83

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić posetio je Moravički okrug, gde se sastao sa predsednicima opština Ivanjica, Sjenica, Raška, Arilje, Kosjerić i Požega. Vučić je rekao da će država pre kraja godine uložiti pet miliona evra u putnu infrastrukturu Ivanjice i najavio da će od novembra penzije biti veće za gotovo 20 odsto.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas je boravio u poseti opštini Ivanjica u Moravičkom okrugu, gde se sastao sa predsednicima opština Ivanjica, Sjenica, Raška, Arilje, Kosjerić i Požega. On je, tokom obraćanja građanima Ivanjice, najavio ulaganja od pet miliona evra u putnu infrastrukturu te opštine rekavši da će stanovnici Ivanjice videti i osetiti značajne pomake za njihovu sredinu.

Predsednik Aleksandar Vučić najavio je danas u Ivanjici povećanje penzija za oko 19 odsto, počev od novembra, i naveo da će država nastojati da tokom zime bude izdvođeno i za jednokratnu pomoć, ali da to zavisi od stanja u državnoj kasi.

Vučić je u Ivanjici rekao i da imamo velike probleme sa obezbeđivanjem dovoljnih količina goriva, pre svega dizela, ali i benzina, za potrebe naših građana.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here