Festival Rock Village 2022. raspisao književni konkurs

0
176

Ovogodišnja prijava na konkurs za književnu nagradu festivala “Rock Village” traje do 28. jula. Pesnici mogu učestvovati sa jednom pesmom dužine do 32 stiha, a tema je slobodna.

Festival “Rock Village 2022”, koji se ove godine održava 12. i 13. avgusta u Banatskom Sokolcu, pokrenuo je i ove godine Konkurs za književnu nagradu u znak sećanja na pisca Dušana Vojinovića, koji je rođen u ovom selu, koje se nalazi na teritoriji Opštine Plandište.

Ovogodišnja prijava na konkurs za književnu nagradu traje do 28. jula 2022. godine. Svi učesnici dužni su da poštuju propozicije konkursa, kojim je predviđeno da svaki učesnik pošalje jednu pesmu dužine do 32 stiha, neobjavjenu, u tri primerka. Tema je slobodna, a poetsko delo mora biti potpisano šifrom, dok će se rešenje šifre pakovati u poseban koverat sa podacima autora kako bi se obezbedila nezavisnost svih učesnika.

Nagrada će biti dodeljena na Rock Village festivalu 2022., a dobitnik nagrade “Dušan Vojinović 2022.“ će svoj pobednički literarni rad prezentovati na sceni, u udarnom terminu festivala.  Na ovogodišnjem festivalu oorganizovaće se poetsko vece a nastupiće YU grupa, Van Gog, Goran Bare & Majke, Ajs Negrutin, Sharks Snakes & Planes, Obojeni program, Trigger, Buč Kesidi i mnogi drugi.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here