17. SPIT Manifestacija u Kaću 23. jula 2022.

0
218

Smotra poljoprivrede, industrije i trgovine – SPIT kao jedinstvena manifestacija u Vojvodini, koju organizuje KLUB 100P plus biće održana u Kaću 23. jula.

U Kaću tačnije na parceli koja se nalazi na putu Novi Sad – Zrenjanin prema “Salašu 84”, s leve strane, u subotu  23. jula  biće organizovana SPIT manifestacija smotra poljoprivrede, industrije i trgovine.  Kao i prethodnih godina na  Spit manifestaciji biće raznovrsnog programa a  poljoprivrednim proizvođačima omogućeno je da na jednom mestu vide u radu mašine različitih proizvođača, traktora, kombajna i drugih i  sami probaju rad sa njima .To je i svojevrsna edukacija jer uz svaku mašinu dobijaju objašnjenje i stručne savete. PSS Pančevo organizovače radionice pod nazivom, Zdravlje zemljišta, osnovne karakteristike zemljišta i Tehnologija proizvodnje uljane repice.

Osim raznovrsne ponude mašina i drugih proizvoda na smotri će biti organizovano takmičenje    u  Bacanju akumulatora sa ramena  i takmičenje u brzini prenošenja vreća đubriva Elixir Agrar . Organizatori su obezbedili i tombolu sa vagradama kao što su ulja , đubriva , boravak na zimskom seminaru farmera ,majice idr.Otvaranje festivala zakazano je za 10,30časova a Pozvani su  pokrajinski sekretar za poljoprivredu Čedomir Božić i ministar poljoprivrede Branislav Nedimović.

Prijava učesnika od 8,30 do 9,30 a takmičenja su najavlje na za 14 časova

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here