Regionalni sastanak Stranke slobode i pravde u Zrenjaninu

0
95

U prostorijama Stranke slobode i pravde u Zrenjaninu održan je regionalni sastanak kojim je predsedavao predsednik stranke Dragan Đilas.

U Zrenjaninu je u prostorijama Stranke slobode i pravde održan regionalni sastanak na kojem je bilo reči o planovima koji će se realizovati u narednom periodu. Skupu je predsedavao predsednik stranke Dragan Đilas u prisustvu svojih saradnika i simpatizera stranke. Potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić poručila je na stranačkom skupu, da njeni predstavnici ulaze u novi saziv Skupštine Srbije sa temama od značaja za život svakog građanina ove zemlje i da očekuju konstituisanje novog saziva Skupštine Srbije u ponedeljak, 1. avgusta.

Marinika Tepić je dodala i da je veoma važan set socijalnih zakona pre svega zakon o alimentacionom fondu. Predsednica Gradskog odbora Stranke slobode i pravde u Zrenjaninu Sonja Pernat istakla je da će pomenuta stranka biti jasna opozicija Srpskoj naprednoj stranci a ne Srbiji. Ulaskom u poslaničke mandate Stranka slobode i pravde predložiće sve ono za šta se bori godinama a to su pravda, borba protiv korupcije, bolji život građana i socijalni zakoni.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here