Na prostoru Malog Horgoša pronađeno 120 ilegalnih migranata hladno i vatreno oružje

0
43

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova sproveli su rano jutros akciju, u okviru kontrole kretanja i boravka ilegalnih migranata ,na prostoru Malog Horgoša i razbili još jednu krijumčarsku bandu.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u okviru kontinuirane kontrole kretanja i boravka ilegalnih migranata i pronalaska krijumčara i oružja sproveli su rano jutros akciju na prostoru Malog Horgoša i razbili još jednu krijumčarsku bandu. Pronađeno je 120 ilegalnih migranata i hladno i vatreno oružje, kao i više stotina pasoša i ličnih dokumenata koje su krijumčari oduzeli migrantima. Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin, koji je prisustvovao akciji, istakao je da je država Srbija odgovorna, humana i organizovana zemlja u kojoj se poštuju zakoni i dostojanstvo svakog čoveka.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova kontinuirano vrše kontrolu kretanja i boravka ilegalnih migranata u okolini granice sa Mađarskom, u cilju pronalska krijumčara i oružja, kako bi se očuvala bezbednost i sigurnost svih građana Srbije, kao i samih migranata.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here