Savo Manojlović – Nova vlada biće zasnovana na poltronstvu, neznanju i ulagivanju jednom čoveku

0
135

Umesto da služi narodu, nova vlada biće zasnovana na poltronstvu, neznanju i ulagivanju jednom čoveku istakao je direktor kampanje ,,Kreni-promeni’’ Savo Manojlović.

Predsedik Srbije Aleksandar Vučić završio je konsultacije o novoj Vladi. Prvog dana na Andrićev venac došli su predstavnici manjina, a razgovore je “otvorio” čelnik Koalicije doline Albanaca Šaip Kamberi. Još u izbornoj noći, predsednik Srbije, najavio je da će naredna Vlada Srbije biti inkluzivna, kao i da bi želeo da u njoj budu manjinske partije. Slično je i najavio posle polaganja zakletve u Skupštini Srbije. Kako komentariše izjavu predsednika Vučića i šta očekuje od nove vlade pitali smo direktora kampanje Kreni promeni Sava Manojlovića.

Konstitutivna sednica Skupštine Srbije, kako je najavljeno, biće održana ove nedelje, pošto je krajnji rok za to 4. avgust. Od tog dana teče rok od 90 dana za formiranje nove Vlade, a ko će u njoj biti i dalje nije poznato. Nije za sada jasno ni koje stranke će, osim SNS i manjina, činiti skupštinsku većinu, niti ko će biti predsednik Skupštine.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here