Prijem za pripadnike Sportske jedinice MUP-a

0
229

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin primio je danas pripadnike Sportske jedinice Ministarstva unutrašnjih poslova, koji su sa Svetskih policijskih i vatrogasnih igara u Roterdamu, Ministarstvu unutrašnjih poslova i Srbiji doneli 10 zlatnih medalja i ostvarili najbolje rezultate.

Na prestižnom međunarodnom takmičenju, zlatne medalje Srbiji i Ministarstvu unutrašnjih poslova doneli su pripadnici MUP-a, džudista Boško Borenović, rvači Strahinja Despić, Sebastijan Nađ i Davor Štefanek, karatistkinja Brankica Negovanović i strelci Ljubiša Momčilović, Snežana Momčilović, Aleksandar Maričić i Dragan Ćaćić, kao i tekvondistkinja Nadica Božanić. Ministar Vulin  se zahvalio sportistima za veliki trud, rad i uspeh, kao i donatorima koji su obezbedili da MUP u Roterdam može da pošalje svoje najbolje sportiste.

Trener Slobodan Bitević, član stručnog tima koji je vodio sportiste na Svetskim policijskim igrama, zahvalio se ministru na svemu što čini za sportiste MUP-a.

Ljubiša Momčilović, koji je osvojio tri zlatne medalje, dve u pojedinačnim i jednu u ekipnom takmičenju u streljaštvu, zahvalio se ministru na razumevanju i saradnji, na tome što je prepoznao koliko je sport bitan za MUP i istakao da nije bilo dana da ih nije zvao i interesovao se kako protiču treninzi i da li smo spremni za takmičenje.

Pripadnici MUP-a, koji su se takmičili na Svetskim policijskim i vatrogasnim igrama u Roterdamu, ministru Vulinu su uručili poklon – prvu ekipnu zlatnu medalju Sportske jedinice MUP-a u disciplini “RAR” pištolj.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here