Robna kuća Tišma – Mašine i alati po najpovoljnijim cenama

0
44

Robna kuća Tišma iz svoje ponude ove nedelje izdvaja ležeća kolica, mlinska kolica i kolica za alate, elektro-cirkulare, motorne pumpe za navodnjavanje, bušače rupa, potpajuću pumpu za prljavu ili čistu vodu i sve to po najpovoljnijim cenama u gradu.

DOO “Tišma” u svom asortimanu ima elektromaterijal, vodovodni i kanalizacioni materijal, kompletnu opremu za grejanje, rasvetu, kupatilsku opremu i sanitarije, mašine, alate za hobiste i profesionalce, HTZ opremu, šrafovsku robu i drugo.

Robna kuća “Tišma” iz svoje ponude izdvaja ležeća kolica, mlinska kolica i kolica za alate, elektro-cirkulare, motorne pumpe za navodnjavanje, bušače rupa, potpajuću pumpu za prljavu ili čistu vodu i sve to po najpovoljnijim cenama u gradu.

Radno vreme je radnim danima od 8 do 17h i subotom od 8 do 15h. U Tišmi svu kupljenu robu možete platiti gotovinom, ili odloženim plaćanjem na 5 mesečnih rata putem administrativne zabrane, kao i čekovima građana bez kamate. Za sve dodatne informacije možete pozvati brojeve telefona 023/525-233 i 023/522-443.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here