Vladan Vukosavljević – Ne bih isključio mogućnost da neko iz opozicije dobije ministarsko mesto

0
86

Ne bih isključio mogućnost da neko iz opozicije dobije ministarsko mesto izjavio je bivši ministar kulture i informisanja Vladan Vukosavljević.

Nova Vlada Srbije biće vlada kontinuiteta, a njen najveći fokus mir i stabilnost, Kosovo i Metohija i energetika, izjavila je mandatarka za sastav nove vlade Ana Brnabić, kojoj je to treći premijerski mandat. – Verujem da će mi biti najlakše da napišem treći ekspoze, jer su jasni izazovi. Očuvanje mira i stabilnosti je najvažniji zadatak. Pitanje KiM najviše me muči. Prioritet su i energetika i energetska sigurnost, što je sada pitanje nacionalne bezbednosti – istakla je Ana Brnabić. Kakav sastav nove Vlade očekuje pitali smo bivšeg ministra kulture i informisanja Vladana Vukosavljevića.

 Ana Brnabić je rekla da se nada da će Srbija do kraja septembra imati novu vladu koja na prvom mestu zahteva hrabar tim. – Ja se nadam do kraja septembra, ali razgovori sa potencijalnim koalicionim partnerima nisu laki, ništa se tu ne podrazumeva i mislim da je to u politici očekivano – objasnila je Ana Brnabić.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here