Ivan Ivanović – Poziv na bojkot trgovinskog lanca „Idea“

0
105

Konzervativni pokret „Naši’’ organizovao je akciju lepljenja plakata sa pozivom na bojkot trgovinskog lanca „Idea“ nakon zabrane ulaska u Jasenovac kako bi se odala počast srpskim žrtvama. O ovoj temi kao i o sukobima Srba i Hrvata generalno govorio je predsednik pokreta „Naši“ Ivan Ivanović.

Predsednik konzervativnog pokreta “Naši” Ivan Ivanović pozvao je na bojkot jednog trgovinskog lanca u Srbiji. Naime, Ivanović je istakao da je nastavljena akcija lepljenja plakata sa pozivom na bojkot trgovinskog lanca “Idea” širom naše zemlje. Plakat koji se danima lepi u Srbiji napravljen je u formi “Ideinog” kataloga, a na slikama se nalaze stari ljudi, deca i izbeglička kolona Srba tokom akcije “Oluja”. Sa naslovom “Idea vam želi srećnu Oluju” i šahovnicom na glavnom logou, na plakatu su prikazane i “cene” ljudi na slikama. Pokret “Naši” sem ove kampanje traži da se kompanija iz Hrvatske javno izvini zbog akcije “Oluja”. Ivana Ivanovića, predsednika konzervativnog pokreta „Naši“ zamolili smo da prokomentariše ovu kampanju pokreta, ali i odnos Hrvatske prema „Oluji“.

Nedavno su predstavnici konzervativnog pokreta Naši ispred ambasade Republike Hrvatske u Beogradu izneli predlog da ulica u kojoj je smeštena ta ambasada ponese ime Jasenovačkih žrtava.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here