Mirović u Somboru – Nastavak investicija

0
76

Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović obišao je danas radove na dogradnji, adaptaciji i rekonstrukciji fiskulturne sale u Srednjoj tehničkoj školi – projekat vredan 76,7 miliona dinara i radove na rekonstrukciji u gradskoj hali Mostonga u sportskom centru ,,Soko’’.

Fiskulturna sala u Srednjoj tehničkoj školi u Somboru trenutno je u fazi rekonstrukcije. Postojeći suterenski deo objekta biće adaptiran, rekonstruisan i dograđen i u njemu će biti smeštene teretana i školska ostava. Iznad suterenskog dela predviđena je izgradnja nove fiskulturne sale sa svlačionicama, prostorijom za nastavnike i sanitarnim čvorom, kao i hodnik koji će predstavljati toplu vezu između škole i sale. Realizacijom  ovog projekta biće omogućeno bezbedno odvijanje nastave fizičkog vaspitanja. Osim za potrebe nastave, planirano je da fiskulturna sala bude na raspolaganju školskim sportskim  i rekreativnim klubovima. Radove je danas obišao predsednik pokrajinske vlade Igor Mirović.

Gradu Somboru usmereno je i 84,5 miliona dinara za izgradnju sistema ventilacije i klimatizacije s rekonstrukcijom sistema vazdušnog grejanja u Gradskoj hali „Mostonga“ u Sportskom centru „Soko”.

Događaju su prisustvovali i pokrajinski sekretar za sport i omladinu Dane Basta i direktor Uprave za kapitalna ulaganja AP Vojvodine Miloš Maletić.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here