Robna kuća Tišma – Sve za centralno grejanje

0
59

Oni koji su se odlučili za centralno grejanje sve što je potrebno za njegovu instalaciju mogu pronaći u robnoj kući Tišma, koja se nalazi u Beogradskoj ulici bb.

DOO “Tišma” u svom asortimanu ima elektromaterijal, vodovodni i kanalizacioni materijal, kompletnu opremu za grejanje, rasvetu, kupatilsku opremu i sanitarije, mašine, alate za hobiste i profesionalce, HTZ opremu, šrafovsku robu i drugo.

Kada je u pitanju grejanje u Tišmi ćete pronaći peći na čvrsto gorivo, plinske preći, kotlove na čvrsto gorivo ili gas, veliki izbor peći za etažno grejanje, kupatilske grejalice, sušače peškira i klima uređaje, razne vrste grejalica, uljane i Beha radijatore.

Oni koji su se odlučili za centralno grejanje sve što je potrebno za njegovu instalaciju mogu pronaći upravo u robnoj kući Tišma. Tu su ventili navijci za radijatore od ¾, pola i 3/8 cola, ugaoni i ravni, termo glave, ozračni i automatski ozračni ventili te sigurnosni ventili i slavina za punjenje i pražnjenje sistema. Po veoma povoljnim cenama mogu se kupiti i sobni bežični termostat, nalegajući termostat i termometar sa manometrom. Tišma u svom asortimanu ima i kompletnu opremu za postavljanje centralnog grejanja: vunu, pocinkovanu žicu, pastu, gas i gorionik za zavarivanje bakarnih cevi. Tu su i obujmice za bakarne cevi svih dimenzija te bakarni nastavci: kolena, redukcije, spojnice, prelazi. Tišma u svojoj ponudi ima i sušače za kupatila za centralno grejanje ili na struju, termoizolaciju za cevi, kotlove na plin za centralno grejanje snage 24 i 28kw, radijatore i bakarne cevi prečnika 15, 18, 22, 28 i 35 mm.

Robna kuća Tišma nalazi se u Beogradskoj ulici bb. Radno vreme je radnim danima od 8 do 17h i subotom od 8 do 15h. U Tišmi svu kupljenu robu možete platiti gotovinom, ili odloženim plaćanjem na 5 mesečnih rata putem administrativne zabrane, kao i čekovima građana bez kamate. Za sve dodatne informacije možete pozvati brojeve telefona 023/525-233 i 023/522-443.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here